Get Adobe Flash player

                    

Nieuwsbrief najaar 2013

 

Als je talent hebt is dat een geluk......of je er iets mee doet is een keuze!

 

Met in deze nieuwsbrief:

  • Column
  • Workshop Leef, ontdek de kracht in jezelf!      
  • Joyful Angels Divinity training
  • Ode aan moeder aarde
  • Verzekeraars
  • Desirée

                    

Nieuwsbrief najaar 2013

 

Als je talent hebt is dat een geluk......of je er iets mee doet is een keuze!

Column

Bovenstaande quote is niet van mij maar, ja echt, van Marco Borsato! Tijdens de eerste uitzending van dit seizoen van The Voice of Holland deed Marco deze uitspraak na een indrukwekkend optreden van een van de kandidaten! Juist die dag legde ik de laatste hand aan de nieuwe workshop die ik schreef, Leef! ontdek de kracht in jezelf! Geen wonder dat het me raakte omdat soms een puzzel vanuit vele hoeken compleet kan worden gemaakt! In Leef! gaan we op zoek naar onze talenten, ons doel, onze valkuilen en lessen. We gaan kijken naar de stressmomenten en hoe daar mee om te gaan en ook naar de kracht van onze gedachten, het creëren van onze eigen wereld! Als je er voor open staat laat het universum je mooie dingen zien. Ik kwam bij 'toeval' in een samenvatting terecht van het nieuws van de afgelopen week op TV Rijnmond. Ik zag hier duidelijk verandering in de berichtgeving! Het ging over de werkeloosheid, politie, onderwijs, financiën en het weer...items die dagelijks voorbijkomen op de buis! Maar dit keer anders....De werkeloosheid werd aangepakt door een DJ! In zijn programma geeft hij werkzoekenden de gelegenheid zich een uur lang te presenteren tijdens zijn  radiouitzending, onder het motto...daar waar werk en beat samenkomen! De politie kwam dit keer niet met akelige berichten maar met nieuws over toekomstige nieuwe collega's, lieftallige ratten,  die wellicht in plaats van honden ingezet gaan worden bij opsporing! Het onderwijs kwam aan bod door het verhaal van een basisschool in Heenvliet die geheel in het kader van het nieuwetijdsonderwijs het nieuwe schooljaar van start ging met het uitdelen van bont gekleurde Ipads. Nieuwe vorm van onderwijs met grote plannen aansluitend op de talenten van kinderen! Het financiële nieuws kwam van Rotterdam Zuid. Door het invoeren van hun eigen munt De Zuiderling kunnen inwoners van Zuid diensten uitwisselen en inkopen! Van schoffelen in de tuin tot het doen van de administratie. Zo helpen mensen elkaar waar nodig en betalen met de nieuwe munt die weer verdiend kan worden door zelf klusjes te doen voor een ander! Een ruilmiddel zoals geld ooit bedoeld is voordat het een product werd. Geweldig! Tot slot kwam de weerman samen met de strandtenthouders uit Hoek van Holland tot de conclusie dat we toch een heerlijke zomer hebben gehad!

Het is fijn je naast alle negatieve en soms droevige berichtgeving te richten op de positieve zaken die er gaande zijn! Zodat alle mooie veranderingen die er wel degelijk zijn niet onder sneeuwen. Vandaar mijn enthousiasme! Ik merk dat ik energie krijg van mijzelf te richten op de zaken die wel goed gaan! Op sommige dingen kan ik geen invloed uitoefenen maar ik heb altijd een keuze wat ik er vervolgens mee doe! Het goede nieuws is dat we op heel veel dingen wel degelijk invloed uit kunnen oefenen! Ga eens op zoek naar uw eigen talent! We hoeven heus niet allemaal in The Voice te staan. Ieder is op zijn eigen manier uniek en heeft een belangrijke bijdrage aan het grote geheel! Sta op en ontdek de kracht die in ieder mens schuilt, ook in jou! Dit is waar de nieuwe workshop over gaat! Over talenten, doelen, leraren, gedachtenkracht, stressbeheersing en bewustzijn. Met andere woorden: Leef! Ontdek de kracht in jezelf!

 

Workshop Leef, ontdek de kracht in jezelf!      

Afgelopen zaterdag was de eerste workshop van Leef! in Centrum Djoj in Rotterdam! We hebben een prachtige dag gehad en veel van elkaar mogen leren! Een dag waar ik met grote dankbaarheid op terugkijk!

Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress en hoe ga ik daarmee om?

Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! Neem je leven in eigen hand en geef je op!       

Trainer Angela Clavaux

Kosten 85,00  Locatie: Djoj Rotterdam of De Ruif Poortugaal  Tijd: zie agenda hieronder

 

Joyful Angels Divinity training

De Divine training is een cadeau voor mensen die een stap verder willen in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor Reiki beoefenaars die in deze nieuwe tijd de energie krachtiger willen ervaren. Maar ook  voor mensen die op een andere manier met vormen van energiewerk hebben kennis gemaakt  en nu willen doorgroeien.

De Divine training duurt 1 dag en bevat:

*          het opschonen, harmoniseren en balanceren van het energetisch en het fysieke lichaam

*          het activeren van de zg. Antacarana (regenboogbrug) van waaruit je kan werken met   het hele spectrum aan energie

*          activatie van het hogere hartchakra

*          activatie van het lichtlichaam

*          meditaties van de dag

Alle energie zal stromen in overeenstemming met het hogere zelf van een ieder, zodat elke deelnemer  veilig en op zijn eigen trillingsniveau kan ervaren! De groepen blijven klein met maximaal 8 personen. Dus vol is vol!

Trainers: Joyce Houdtzagers van Noah healing en Angela Clavaux van Aurora voor welzijn

Kosten: 85 euro   Tijd:  2 november 2013 of 16 november 2013 van 10.00-15.00 uur

Locatie: De Bibelebontse Ruif Poortugaal   Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.           

Ode aan moeder aarde

Onlangs opende Lidy Ponten haar meditatiecentrum in Ridderkerk. Neem eens een kijkje op de site, oktober staat vol van activiteiten en lezingen! Ook mensen die een ruimte zoeken voor hun eigen behandelingen of activiteiten kunnen hier terecht! Mooie mensen, prachtige energie! http://odeaanmoederaarde.nl/index.html

Verzekeraars

Zoals we inmiddels gewend zijn rommelt het weer in verzekeringsland. In november zullen de aanbiedingen weer in de bus rollen en hebben we allemaal de mogelijkheid te kiezen voor een andere verzekeraar. Op dit moment is er nog veel onduidelijkheid over vergoedingen maar we weten wel dat er aan de poten van de alternatieve zorg flink wordt  gezaagd en gebeiteld. Naar verwachting zal Mensiz zijn eisen zo bijstellen dat vergoeding niet meer haalbaar is. Kijk u dus goed naar wat voor u de beste optie is. Zodra er meer bekend is zal ik dit middels de nieuwsbrief, facebook en op de website bekend maken!

Desirée

In de vorige nieuwsbrief deed Desirée Kramer een oproep voor kandidaten voor een stoelmassage! Een aantal klanten, waaronder ikzelf, hebben genoten van deze ontspannende massage die overigens zeer professioneel wordt uitgevoerd. Ik was in éen klap van mijn nekklachten af! Desirée heeft nog ruimte. Desgewenst komt zij aan huis! Omdat de massage staat in het kader van haar opleiding vraagt zij slechts 5 euro voor een bijdrage in de kosten.

Ook is Desirée (ook i.v.m. haar opleiding) opzoek naar mensen die gecoached willen worden. Dus zit u met vragen of loopt u vast in uw leven? Dan kunt u samen met Desirée werken aan een oplossing. Bel of mail haar onder nummer: 06-18867807 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,  zie ook de vorige nieuwsbrief nog te vinden op de website www.auroravoorwelzijn.nl

Volg Aurora ook op Facebook! Like deze pagina en u blijft op de hoogte!

 

 

 

Albrandswaardseweg 1b

3171 AD  Poortugaal

06-22337508

www.auroravoorwelzijn.nl

www.auroravoorpersoonlijkeontwikkeling.nl

Copyright © 2020 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.