Get Adobe Flash player

 

Een beetje liefde kan de druppel zijn

die een bloem de kracht geeft zich op te richten!

Nieuwsbrief zomer 2013

Open Dag Centrum Djoj

In het weekend van 31 augustus en 1 september zijn er weer open dagen in Centrum Djoj in Rotterdam. Dit hele weekend kan je gratis allerlei workshops bijwonen en proeven van wat de trainers van Djoj allemaal te bieden hebben. Het is al geweldig om een keer in Djoj te zijn, de sfeer en gezelligheid te proeven en met mooi weer te genieten van een drankje in de tuin! Ik ben in Djoj aanwezig op zondag 1 september om 15.45 uur met een workshop Leef! Hierin kunt u kort beleven wat de totale workshop van Leef inhoudt die op 28 september in Djoj wordt gegeven. Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie en een programma op:

http://www.djoj.nl/html/Activity/Festival,_Evenement,_Expo/Centrum_Djoj/
DEVE616/Open_Dagen.htm

 

Workshop Leef, ontdek de kracht in jezelf!

Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress en hoe ga ik daarmee om?

Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! Neem je leven in eigen hand en geef je op!

Trainer Angela Clavaux

Kosten 85,00  Locatie: Djoj Rotterdam Tijd: zaterdag 28 september 10.00 tot 16.00 uur

 

Joyfull Angels Divine Training

De Divine training is een cadeau voor mensen die een stap verder willen in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor Reiki beoefenaars die in deze nieuwe tijd de energie krachtiger willen ervaren. Maar ook  voor mensen die op een andere manier met vormen van energiewerk hebben kennis gemaakt  en nu willen doorgroeien.

De Divine training duurt 1 dag en bevat:

* het opschonen, harmoniseren en balanceren van het energetisch en het fysieke lichaam

* het activeren van de zg. Antacarana (regenboogbrug) van waaruit je kan werken met het hele spectrum aan energie

* activatie van het hogere hartchakra

* activatie van het lichtlichaam

* meditaties van de dag

Alle energie zal stromen in overeenstemming met het hogere zelf van een ieder, zodat elke deelnemer  veilig en op zijn eigen trillingsniveau kan ervaren! De groepen blijven klein met maximaal 8 personen. Dus vol is vol!

Trainers: Joyce Houdtzagers van Noah healing en Angela Clavaux van Aurora voor welzijn

Kosten: 85 euro   Tijd:  2 november 2013 of 16 november 2013 van 10.00-15.00 uur

Locatie: De Bibelebontse Ruif Poortugaal

Opgeven/meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stoelmassage

Zoals jullie inmiddels wel weten kom ik zoveel leuke, mooie mensen tegen in dit vak! Zo ook Desirée. Zij is op zoek naar kandidaten voor een stoelmassage of coaching.

Ik ben Desiree Kramer, een 40 plusser, wonende te Poortugaal.

In het kader van mijn opleiding ben ik op zoek naar personen die even een rustmoment in hun leven willen; ik heb de stoelmassage in de vingers, een stoel binnen handbereik, en binnenkort ook in de praktijk......

Ben jij diegene die het aandurft om zich door mij onder handen te laten nemen? Ik laat mijn handen wel wapperen en jij hoeft dan even lekker niks...Voordelen zijn: Kleding blijft aan/ behandeling zorgt voor ontspanning en geeft energie/ vermindert stress/ stimuleert de bloedcirculatie. Wel vraag ik ter compensatie van mijn studiekosten (o.a. aanschaf stoel) een symbolisch bedrag van 5 euro per behandeling ( ongeveer een half uur ).

Wil je nog meer info, en/ of een afspraak maken, dan kan dit onder het volgende nummer: 06-18867807

Tevens ben ik op zoek, voor mijn opleiding, naar mensen die met een soort hulpvraag rondlopen; je hoeft geen grote problemen te hebben om in aanmerking te komen!

De bedoeling is dat ik op een professionele manier leer coachen; d.w.z. een luisterend oor/ niet oplossingsgericht te werk gaan/ gespreksvaardigheden en coachingstechnieken leer toepassen. De inzichten komen uiteindelijk altijd vanuit jezelf; ik hoop je alleen op weg te helpen...Dus ligt de drempel te hoog voor een psycholoog of zit je krap bij kas... Dit is je kans! Het kunnen meerdere sessies worden...

Indien niks voor jou, misschien is er wel iemand in je omgeving die op zoek is naar...

Aarzel niet en neem contact met mij op onder nummer: 06-18867807 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ik help jou en ik ben dan ook geholpen!

 

Jella, automatisch schrijven

We hebben een fantastische avond gehad tijdens de workshop mandala tekenen! Naast het ontwerpen en kleuren hebben we de tekeningen 'gelezen' en mooie inzichten gekregen! Jella channelde voor iedereen een passende spreuk die aanzette tot overdenken! Zou je wel meer (spirituele) vragen beantwoord willen zien? Neem dan eens contact op met Jella. Via automatisch schrijven helpt zij mensen in hun groei of bij het verkrijgen van antwoorden en inzichten. Voor een persoonlijke sessie rekent Jella 20 euro, excl. eventuele reiskosten (slechts enkele euro's). Voor een groepssessie samen met familie of vrienden (max 5 personen) rekent zij 15, euro pp.

 

Do in

Na de voorjaars workshop Do in waren er zoveel enthousiaste deelnemers dat Ellen heeft besloten in Poortugaal wekelijks Do in lessen te gaan verzorgen. Ik ga zelf ook lekker deelnemen! Hieronder meer informatie:

Per 1 september 2013 starten de Do-in yoga lessen in Poortugaal. Locatie: W.A.C. gebouw op het Delta psychiatrisch centrum. De lessen zullen worden gegeven op maandagavond van 19.30-20.30 De kosten zijn € 40,00 per maand.

Als je jezelf nu opgeeft voor de lessen dan zijn de eerste 2 weken half geld , bovendien zijn al je vrienden, kennissen en familie van harte welkom om gratis mee te komen doen. Je kunt je opgeven voor de lessen via mijn email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop Do-in yoga in de herfst.

De herfst is een periode in het jaar waarin we, na een periode van extreem Yang (activiteit), naar een periode van extreem Yin ( rust ) gaan. Wat doet deze verandering met ons lichaam en hoe kunnen wij deze enorme omschakeling ondersteunen met Do-in Yoga?

Tijdens deze workshop zal ik hierover uitleg geven en daarna gaan we lekker aan de slag met allerlei strekkingen, ademhalingstechnieken en zelfmassagetechnieken. We gaan de long – en nierenergie versterken en leren waar onze Hara zich bevindt. Ook zal ik iets vertellen over hoe wij ons voedingspatroon kunnen aanpassen aan de wisseling van de seizoenen en wat dat voor ons kan doen. Kortom een zeer gevarieerde,leerzame workshop.

De workshop wordt gehouden op 10 oktober van 19:30-21:30 in de Bibelebontse Ruif, Dorpsstraat 53,  Poortugaal. De kosten zijn € 17,50 p.p. U kunt zich opgeven via mijn mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Voor nu een fijne zomer en graag tot ziens in oktober,

Ellen Waltmans   Shiatsutherapeut ,Do-in Yoga docent  0643174447

 

Vakantiesluiting praktijk

Praktijk Aurora is gesloten van 03 augustus 2013 tot 2 september 2013. daarna ben ik u weer graag van dienst! Heeft u vragen of berichten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek de voicemail in. Dan mail of bel ik u na de vakantie terug! Voor dringende gezondheidsklachten uiteraard altijd uw huisarts raadplegen!

Ik wens u een zonnige zomer en een ontspannen vakantie!

06-22337508

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.auroravoorwelzijn.nl

Copyright © 2020 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.