Get Adobe Flash playerNieuwsbrief Zomer 2016

 

Ik eet een kopje soep, boterhammetje met kaas. In de stilte ben ik alleen met mijn gedachten. Een golf van dankbaarheid overvalt me…Ik ben veilig, goed gevoed, mijn lichaam doet het boven verwachting, mijn studie is afgerond, heb dierbaren om mij heen. Zelfs is er verbondenheid met degene die we moesten loslaten, het stroomt. Het is de energie van de maan die mij voedt op het moment dat ik dit schrijf. Stromen…energie…nieuwe ontwikkelingen bij Aurora… Lyme coach, bedrijfstrainingen…helen. Dankbaarheid.

Vrij Zorg, uw zorg, uw keuze

Aurora is sinds kort aangesloten bij Vrije zorg! Een mooi initiatief!
Van de website: VrijeZorg is een Nederlandse, landelijke organisatie die de keuzevrijheid van de zorgconsument centraal stelt. Iedereen ziet en merkt dat deze keuzevrijheid, met name in de complementaire zorg, niet vanzelfsprekend is. Dit komt mede doordat het als consument lastig is om goed geïnformeerd te raken over de verschillende therapiesoorten en keuzemogelijkheden. Men weet vaak niet met behulp van welke therapie hun klacht verholpen kan worden, de geschikte zorgverlener ervoor vinden en welke rol speelt de zorgverzekeraar in het proces? VrijeZorg is opgericht om hierin een verbindende factor te zijn, zodat complementaire zorg voor heel Nederland met een beetje hulp van jou als consument op korte termijn stukken beter toegankelijk wordt.
Lees verder: www.vrijezorg.nl/consument/jij-en-vrijezorg/werkwijze

Zorgverzekeraars

Ik ben blij te kunnen melden dat ik met het afronden van mijn studie voldoe aan de eisen van de zorgverzekeraars die zij per 1-12017 aan natuurgeneeskundig therapeuten hebben gesteld. Via het Centrum voor vakerkenningen heb ik de 16 competenties van HBO voeding en Dieetiek ‘bewezen’ en daarmee het laatste stuk afgerond voor het diploma Registeropleiding medische basiskennis volgens PLATO. Het is een mond vol, maar het komt erop neer dat ik vanaf 1 januari opnieuw voldoe aan de eisen die gesteld worden door overheid en zorgverzekeraars en dat daarmee vergoeding vanuit de aanvullende polis gewaarborgd is. Let in het najaar op de berichtgeving welke verzekeraars wel of niet vergoeden vanuit de aanvullende polis. Achter de schermen wordt hard gewerkt!
Binnenkort zal het onderzoek dat ik in het kader van mijn studie heb gedaan en het rapport dat ik schreef over Voeding in de huidige tijd op mijn website worden gepubliceerd.


Cursussen/ Workshops

In het najaar en volgend voorjaar zijn er weer volop activiteiten!
De cursus Leef!, ontdek de kracht in jezelf, De Joyful Angels trainingen en nieuw is een unieke pilot voor zzp-ers, managers en andere leidinggevenden uit het bedrijfsleven waarin ik samenwerk met Drs. Humprey Martina De Vito.
Pilot bedrijfstraining            15 oktober 2016        Praktijk Aurora
Joyful Angels basis            18 november 2016        Nog in overleg (nog 1 plek)
Joyful Angels Level 1            13 januari 2017        Nog in overleg
Joyful Angels level 2            2 december 2016        Nog in overleg
Leef!                    27 januari 2016        Praktijk Aurora
Zie hieronder informatie over de diverse trainingen.

Bedrijfstraining Cultuur/verandermanagement vanuit energiemanagement(PILOT)

Na een energiebehandeling bij Aurora besloten Angela en Humphrey, beiden met werkervaring o.a. in het bedrijfsleven, tools samen te bundelen en deze met geïnteresseerden te delen. Humphrey werkt nu als docent veranderkunde bij NCOI en geeft verder ook advies, traint en coacht vanuit zijn eigen onderneming.
Wij zijn blij en dankbaar om samen te mogen werken en een eendaagse workshop aan te bieden waarbij deelnemers met gereedschappen oefenen om een organisatie of afdeling zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Deze workshop geeft inzicht in de werking van de organisatiecultuur op bedrijfsleden en het beïnvloeden hiervan door (eigen)-energiemanagement.  Met deze inzichten heb je handvaten om zowel in- als externe schakels te verbinden zodat je optimaal kunt samenwerken en doelen kunt bereiken! Het unieke aan deze workshop is dat reeds bestaande kennis en methodieken aangevuld worden met tools vanuit een nieuwe energetische invalshoek. Zo wordt er een optimale verbinding gecreëerd tussen alle disciplines binnen en buiten jouw bedrijf!
Op zaterdag 15 oktober is er een pilot in praktijk Aurora te Poortugaal. Denk jij dat deelname aan deze pilot een waardevolle aanvulling voor jou is, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deelname aan de pilot is gratis.
Trainers: Mw. Angela Clavaux en drs. Humphrey Vito Martina.

Workshop Leef, ontdek de kracht in jezelf!               

Doel van deze workshop is om u weer in contact brengen met uw levenskracht! Vragen beantwoorden als....wie ben ik? Waarom overkomt mij dat nou? Wat zijn mijn talenten? Wat is mijn doel hier op aarde? Hoe richt ik mijn leven anders in? Hoe werkt gedachtekracht? Wie of wat veroorzaakt stress en hoe ga ik daarmee om?
Kortom een dag als een cadeautje aan uzelf! Een dag die een nieuw begin inluidt! Het wordt een actieve, positieve dag vol met oefeningen, meditaties, inzichten en ruimte voor uw vragen! Neem je leven in eigen hand en geef je op!              
Trainer Angela Clavaux

JOYFULL ANGELS Divine Training-Basis

De Divine training is een cadeau voor mensen die een stap verder willen in hun ontwikkeling. Bijvoorbeeld voor Reiki beoefenaars die in deze nieuwe tijd de energie krachtiger willen ervaren. Maar ook  voor mensen die op een andere manier met vormen van energiewerk hebben kennis gemaakt  en nu willen doorgroeien.
De Divine training duurt 1 dag en bevat onder andere:
Het opschonen, harmoniseren en balanceren van het energetisch en het fysieke lichaam, het activeren van de zg. Antacarana (regenboogbrug) van waaruit je kan werken met het hele spectrum aan energie en een activatie van het hogere hartchakra.
Alle energie zal stromen in overeenstemming met het hogere zelf van een ieder, zodat elke deelnemer  veilig en op zijn eigen trillingsniveau kan ervaren!
Trainers: Joyce Houdtzagers en Angela Clavaux
Heb je de basis al gedaan? Kijk dan op de website www.auroravoorpersoonlijkeontwikkeling.nl  voor informatie over de vervolgtraingen Level 1 en 2. Zie hierboven de data!

Ziekte van Lyme

Aurora is gespecialiseerd om op een natuurgeneeskundige manier de gevolgen van de besmetting met de Borrelia bactierie aan te pakken. Met gebruik van de EMB, de Energetische Morforlogische bloedtest (Levend Bloed Analyse), de Diamond Zield Zapper en inzet van natuurlijke middelen proberen we het lichaam het ontzuren en te ontgiften. We bestrijden met een natuurlijke antiboitica de bacterie en herstellen de darmflora. We ondersteunen het lichaam met de nodige supplementen en vullen zo nodig de tekorten aan. Ook is er aandacht voor het emotionele en mentale welzijn. Het is een lastig en complex proces dat geduld en doorzettingsvermogen vergt. Maar het is een weg naar boven en ik ontdek steeds weer wat een kracht lichaam en geest hebben als zij op de juiste manier worden ondersteund!
Meer informatie op de website http://www.auroravoorwelzijn.nl/werkvormen/ziekte-van-lyme of neem contact op via het contactformulier op de site, of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-22337508.


Collega Tiny Nieuwland

Kent u haar nog? Tijdens het 10 jarig bestaan van Aurora verzorgde Tiny het mantra zingen! Een ontroerende ervaring die ik nog steeds koester! Tiny geeft al sinds jaar en dag Yoga lessen in Hoogvliet waarbij zij het accent legt op de meditatieve kant. Ook kun je bij Tiny terecht voor een ontspannende massage (hotstone of aroma), Reiki, een klankschaalheling of een meditatieavond. Dus heb je behoefte aan een moment voor jezelf? Wil je ontspannen? Je batterij opladen? Bel met Tiny Nieuwland 010 438 7651 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook
Vind u het leuk Aurora te volgen? Zoek mij dan op op facebook op de pagina AURORA. Druk op ‘vind ik leuk’ en je volgt mij dan vanuit de praktijk. Ik ben niet de hele dag aan het posten maar soms zijn er weetjes over energie of andere zaken en activiteiten die ik graag deel!
Als je wilt kun je er ook een recensie kwijt!


Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.