Get Adobe Flash playerReiki

Reiki

Reiki 1

Reiki is bijna niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Steeds meer mensen ontdekken de kracht van deze helende, universele energie die ons aller geboorterecht is! Om Reiki te kunnen beoefenen  hoeven we geen speciale talenten of aanleg te hebben! Het is voor iedereen, jong en oud, mogelijk om de kracht van de helende energie te ervaren en toe te passen in ons dagelijks leven! Met de Reiki energie bent u niet alleen in staat lichamelijke en geestelijke klachten bij u zelf of anderen te verlichten maar het brengt u ook in deze nieuwe tijd een nieuwe balans en groei! Na 2012 waar de aarde en wij mensen zijn transformerd naar een hoger bewustzijn, is Reiki een prachtige ondersteuning!

De cursus duurt 1,5 dag en bestaat uit informatie (wat is Reiki, wat kan ik er mee, waar komt het vandaan?), de 4 Reiki 1 initiaties, en het leren van een (zelf)behandeling. De cursus is inclusief informatiemap en officieel certificaat!

Uitwisselen van energie: 152,50 euro

 

Reiki 2

Na een tijdje met Reiki 1 technieken gewerkt te hebben bent u wellicht toe aan het verdiepen van de Reiki-kennis en energie! Tijdens de Reiki 2  worden uw energie kanalen nog verder geopend/geschoond en zal u de stromende energie nog sterker ervaren. Bovendien leert u werken met de Reiki-technieken die u helpen tijd en plaats te overbruggen!Reiki

De dag bestaat uit informatie, de initiatie en veel praktische oefeningen! Bovendien ontvangt u het boek Reiki de tweede graad, bijbehorende informatiemap en uiteraard een officieel certificaat! Aanvang 10.00 uur, einde rond 15.30 uur. De locatie: Bibelebontse Ruif in Poortugaal of Centrum Djoj in Rotterdam. Dus bent u toe aan het verdiepen van de Reiki-energie? Wilt u de mogelijkheden om met Reiki te werken verder ontwikkelen? Geef u dan snel op! *

Uitwisselen van energie: 142,50 euro

 

Reiki 3A/Masterschap

Bent u toe aan het Masterschap? Bij Aurora groeit u op een veilige manier door. Voor diegene die wel willen kiezen voor de verdieping en de energie van het Masterschap maar nog niet toe zijn aan het zelf geven van sen (of diegene die kiezen simpelweg kiezen dat niet te doen),  is er de mogelijkheid om te gaan voor het Masterschap A. Zowel Masterschap A en B zijn op maat gesneden en wordt voorafgegaan door een intake.

Uitwisselen van energie: Master A: 142,50 euro, Master B: op aanvraag

 

*Staat er geen geplande datum op deze site die u schikt? Neem gerust contact op om uw wensen te bespreken. Bij voldoende belangstelling wordt snel een nieuwe  ingepland.

Evenementen

  • Er zijn momenteel geen datums bekend. Hou de website in de gaten.

Copyright © 2021 by Aurora voor Persoonlijke Ontwikkeling.

All Rights Reserved.